پژوهش های صنایع غذایی

 انتشار مجله دانش کشاورزی از سال 87 متوقف شده و پس از آن به پنج مجله دانش آب و خاك، پژوهش هاي علوم دامي، پژوهش هاي صنايع غذايي، دانش كشاورزي و توليد پايدار و  Journal of Plant Physiology and Breeding  تفكيك شده است. نشریه پژوهش هاي صنايع غذايي متعلق به دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است. این نشریه توسط مرکز منطقه اطلاع رسانی علوم وفناوری و پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) چاپ و در "ایران ژورنال" مرکز منطقه ای و پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه  میشود


شماره 4 (1390)

فهرست مطالب

مقالات

اثر غنی سازی با عصاره متانولی سیر، رزماری و برگ زیتون بر برخی ویژگی های شیمیایی روغن کلزا PDF
رامین تیموری, محمد علیزاده خالدآباد, پریسا جعفریان
اندازه گیری دانسیته٬ تخلخل و ضریب اصطکاک استاتیک فندق در سطوح و رطوبت های مختلف PDF
جعفر میلانی, علی معتمدزادگان
ترکیبات شیمیائی و تاثیر برخی روش های فرآوری حرارتی بر میزان ترکیبات فنولی میوه دو واریته بلوط ایرانی PDF
مریم قادری قهفرخی, مهران اعلمی, علیرضا صادقی ماهونک, محمد قربانی, محمد حسین عزیزی
ارزیابی کیفیت روغن شتر مرغ به منظور استفاده در فراورده های آرایشی و غذایی PDF
محسن دلوی اصفهان, امیر دارایی گرمه خانی
تغییرات ایجاد شده در عملکرد پروتئین فیله ماهی قره برون (Acipenser persicus) طی فرآیندهای عمل آوری PDF
حکیمه جنت علیپور, بهاره شعبانپور, علیرضا صادقی ماهونک
فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های متانولی چند رقم از پیاز(L. Allium cepa) ایرانی و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال های آزاد PDF
مهناز باقرلو, رضا حیدری, صابر قادرپور, رشید جامعی
کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره دانه انگور بر روی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال PDF
پرویز حسن زاده, حسین تاجیک, سید مهدی رضوی روحانی
مقایسه دو روش ELISA و HPLC در تعیین آفلاتوکسین B1 و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی PDF
روزیتا سالاری, محمد باقر حبیبی نجفی, محمد طاهر بروشکی, سید علی مرتضوی, محسن فتحی نجفی
ارزیابی عوامل تولید ناب در فرآیند تولید دوغ کارخانه شیر PDF
سعید اسدی, ابوالفضل قرائی, هانیه پناهی
مقایسه روش های ارزیابی حسی و اندازه گیری دستگاهی بافت نان با آزمون رگرسیون PLS PDF
نسیم ابراهیم پور ابراهیم پور, سیدهادی پیغمبردوست, سیدعباس رأفت, صدیف آزادمرد دمیرچی
کاربرد ماشین آزمون عمومی (اینستران) در ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی ماست PDF
حسن خلیفه, سید هادی پیغمبردوست, جواد حصاری, صدیف آزادمرد دمیرچی, محمدرضا دادپور
بررسی خواص تکنولوژیکی گونه های لاکتوباسیل غالب در پنیر سنتی لیقوان PDF
مهدیه حسنی, جواد حصاری, صفر فرج نیا, محمد مقدم واحد


شاپا: 2008.515x